To je to što me zanima!

Za ubojstvo MMA borca u Srbiji sumnjiče dva nogometaša! Jedan se rodio u Zagrebu

Policija je sada identificirala dvojicu osumnjičenika za ubojstvo te traga za Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23). Obojica osumnjičenika su nogometaši
Vidi originalni članak

MMA reprezentativac Srbije Stefan Savić (23) ubijen je u nedjelju nožem nakon što ga je napadač prethodno jurio niz Dobračinu ulicu u Beogradu. Savića je napadač ubo nožem ispod pazuha u blizini srca, a napadač je nakon toga pobjegao u nepoznatom pravcu. Mladić je od dobivenih povreda preminuo u Urgentnom centru u Beogradu. Policija je sada identificirala dvojicu osumnjičenika za ubojstvo te traga za  Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23). Obojica osumnjičenika su nogometaši.

STRAVA U SRBIJI Napadač ganjao MMA borca po Beogradu te ga je ubio nožem: 'Potreseni smo i iznimno tužni'

Srpski mediji navode kako prema podacima s interneta Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. Daničić je rođen u Zagrebu, ali još uvijek nije poznato zbog čega je bio u Beogradu. Gačević igra u prvoj postavi nogometnog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

Navodno je do sukoba došlo zbog osvete, piše Nova.rs. Prije dvije godinu navodno su se Gačević i Daničić sukobili sa Savićem na Adi Ciganliji, pri čemu je izbila tučnjava u kojoj je Savić jednom od osumnjičenika slomio vilicu. 

Stefan Savić je bio reprezentativac Srbije i osvajač broncane medalje na Svjetskom prvenstvu u MMA. 

KOMENTIRA: TINA JOKIĆ Budite ljubazni jer danas su opasnost oni iz sive zone, oni koji su zapravo - ničija briga

- S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je u ranim jutarnjim satima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić. MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvijek će ostati urezan u povijest osvajanjem brončane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donijela odličje Srbiji u MMA. Njegov neizmjerni talent, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag. MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava sućut obitelji i prijateljima. Počivaj u miru! - stoji u objavi MMA saveza Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Splitski cvit 27.02.2024.

    Molim redakciju 24sata.hr da ispod fotogragija napišu tko je na snimci, žrtva ili ubojica?

  • Simval 27.02.2024.

    E novinari novinari,zar je bitno čime se bave...da je bio pastir vi bi pisali pastir ili smetlar hahaha

  • lanai goga 27.02.2024.

    Jedan manje sami ce se pokokati ali za vucica kriva hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare