To je to što me zanima!

Za ubojstvo svog najboljeg prijatelja dobio deset godina

Željko Martinović mora se liječiti od alkohola te podmiriti troškove suđenja u iznosu od 12.997 kuna. U siječnju je ubio 32-godišnjeg Maria Belavića u kafiću u Tuhovcu
Vidi originalni članak

Županijski sud u Varaždinu osudio je Željka Martinovića (44) na 10 godina zatvora jer je u siječnju s dva metka u glavu i vrat ubio svog prijatelja Marija Belavića u kafiću u Tuhovcu.

Iako se ispočetka vjerovalo da ga je ubio zbog duga, Martinović je to tijekom suđenja opovrgnuo. Tvrdio je da ne zna što mu se dogodilo u tom trenutku da ubije najboljeg prijatelja s kojim se družio 15 godina.

Kriv je i za nelegalno posjedovanje oružja.

Izrečena mu je i mjera obveznog liječenja ovisnosti od alkohola, a mora podmiriti i troškove suđenja u iznosu od 12.997 kuna, javlja eVaraždin.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 17.11.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • 14.11.2014.

    Sramota za Hrvatsko pravosudje jos jedamput se dokazalo u kakvoj drzavi zivimo,Zeljko Martinovic ispada kao zrtva u ovom slucaju sa pricama nicega se ne sjeca i ptsp i ostale gluposti,tip nije proveo jedan dan u ratu on je obican sljam,narkoman i ubojica i sa njim drustvo ima probleme oduvjek,jedno vrijeme je zivio sa majkom u njemackoj ali nije dugo izrdrzao jer se bavio kriminalom,pljackao je zlatarne,trgovine i krao automobile,dobio je dozivotan progon iz njem,u hr je nastavio sa kriminalnim radnjama,pljackao i bavio se drogom,uvjek kod sebe imao oruzje i izazivao strah kod svojih sumjestana,nakon ubojstva policija mu pronasla popis ljudi koje je htio ubiti,pokojnom Mario je prijetio danima prije ubojstva,ubio ga je i nastavio piti u kaficu do dolaska policije,smijao se ljudima u facu sa rijecima vidimo se za 5 godina kad izadjem van...nasa policija je trazila svjedoke sa rijecima da nemaju dovoljno dokaza da ga osude na duze vrijeme..i sta da se vise kaze. do danas se nije pokajao za to sta je napravio jedino pred sudom kad je glumio radi takozvanih strahova iz razloga da mu ublaze kaznu sta su i napravili 10 godina za smaknuce covjeka.izaci ce van za par godina i opet ce ubiti a onda ce se sudstvo raditi kilavo sa pitanjima di su pogrijesili,ovo je iz prve ruke jer sam ih poznavao obojicu,Mario je bio ljudina od covjeka,prijatelj sa svima, uvjek spreman pomoci imao je svoje muhe i hireve ali nije zasluzio takvu smrt.....

  • sp analiticar 14.11.2014.

    da nije tuzno bilo bi smijesno,,,,,a i smijesna je kazna

Komentiraj...
Vidi sve komentare