To je to što me zanima!

Za vikend nestabilno vrijeme uz malo kiše, ali i dalje toplo

Čim nastupi vikend krene nas "zezati" vrijeme. Iako nas je cijeli ovaj tjedan "milovalo" sunce za vikend će vrijeme biti promjenjivo i nestabilno. I sunca i kiše...
Vidi originalni članak

Točno kako se u ponedjeljak i najavilo. Tjedan s puno sunca i promjenjivim vikendom. I zaista jest. Jer  vrijeme se zadnjeg  radnog dana u tjednu naglo promijenilo. To nikoga ne veseli, a pogotovo kad umjesto da se uživa u sunčanom i toplom vikendu kakav bi i zadnji travanjski i trebao biti, očekuju nas smjene oblačnog, sunčanog i kišovitog vremena.

U petak će povremeno biti kiše, češće na Jadranu i predjelima uz njega, a lokalno može biti i izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom. Na kopnu vjetar većinom slab, a na Jadranu umjereno, u Dalmaciji ponegdje i jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 15 do 20°C.

Vikend će biti promjenljiv sa sunčanim razdobljima, a na sjevernom Jadranu može pasti i malo kiše pa čak i poneki pljusak.

U Dalmaciji djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom i sve više oblaka prema kraju dana. Puhat će umjereno do jako jugo. Bit će relativno toplo. U cijeloj Hrvatskoj će se jutarnje temperature kretati od 5 do 10, a na Jadranu od 10 do 15. Najviša dnevna temperatura većinom između 18 i 23 Celzijevih  stupnjeva.

U ponedjeljak oblačnije, mjestimice s kišom, a uglavnom na Jadranu su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fiore 24.04.2015.

    sunce je za dalmaciju bilo najavljeno prva tri dana ovoga tjedna,ali se slabo vidjelo!bilo je više oblaka i vjetra!

  • Linz 24.04.2015.

    Nema problema kad je Miki u funkciji, ne može nam nitko ništa !!!

  • alfabetagama 24.04.2015.

    kod nas već polako pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare