To je to što me zanima!

Zabili se u tunel: Braća blizanci oporavljaju se nakon operacija

Dario je imao operaciju kralježnice. Sve je dobro prošlo, ali oporavak će trajati neko vrijeme. Mario je, pak, operirao desnu potkoljenicu i prijelome oko nožnih prstiju
Vidi originalni članak

Blizanci Mario i Dario C. (29), koji su prošli petak teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći na ulazu u tunel Lučice kod Delnica, operirani su i oporavljaju se u KBC-u Sušak u Rijeci.

- Dario je bolje, oporavlja se nakon operacije kralježnice i sve je u redu, ali trebat će mu vremena do potpunog oporavka - doznali smo od liječnika na Odjelu neurokirurgije.

Njegov brat Mario bio je na operaciji desne potkoljenice i prijeloma oko nožnih prstiju te se oporavlja na jedinici intenzivne njege. 

Podsjetimo, braća su se Seat Leonom pri ulasku u tunel zabili u rubnjak pa u betonski zid tunela. Automobil se od jačine udarca doslovno prepolovio, klizio je još 100-tinjak metara i dio mu se zapalio. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Maddog 23.06.2014.

    skupa rođeni skupa skoro poginuli s obzirom na okolnosti,,, skupa mogu slaviti još jedan rođendan

  • kala40 23.06.2014.

    zelim brzi oporavak

  • dik 23.06.2014.

    Strasno sto se desilo...ali mislim da nekim osoba treba uzeti vocazku jer ugrozavaju druge. Onaj tko ne cijeni vlastiti zivot ne cijeni niti tudi! Zao mi je deci...brz oporavak vam zelim...ali po meni nikada vise ne bi smijeli u auto ako je ovo istina sto pise u tekstu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare