To je to što me zanima!

Zabio se u stup nadvožnjaka, vozača još nisu identificirali

Od siline udara teret željezničkih kotača zdrobio je kabinu vozača kamiona kad se u petak popodne zabio u stup nadvožnjaka na zagrebačkoj obilaznici
Vidi originalni članak

Više od četiri sata zagrebačka obilaznica bila je gotovo zatvorena nakon što se vozač kamiona u petak popodne zabio u nadvožnjak nedaleko od čvora Kosnica.

Vozio je kamion bugarskih tablica u smjeru zapada, a teretni prostor bio mu je pun metalnih kotača za željezničke vagone. Iz još nepoznatog razloga skrenuo je van svog traka i zabio se u betonski stup koji je potpuno popucao. Silina udara katapultirala je teret koji ga je zgnječio i ubio na mjestu.

Ni Hitna pomoć ni vatrogasci mu nisu mogli pomoći, a tijelo su izvukli tek nakon završetka očevida. Prevezli su ga na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će biti utvrđen uzrok smrti te će ga ondje i identificirati. 
Kako neslužbeno doznajemo, istražitelji propituju nekoliko scenarija tragedije. Moguće je da je vozaču pozlilo ili da je zaspao za volanom. Osim toga, provjeravaju je li možda koristio telefon u vožnji. 

Promet u oba smjera autoceste se odvijao otežano po jednoj prometnoj traci, a normaliziran je 11. travnja oko 0.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • zagorska puntarica opet 11.04.2020.

    Nitko ne bi trebal ovak zavrsiti.

  • ajetodoo 11.04.2020.

    Zar se željznički kotači ne bi mogli lakše i sigurnije prevoziti željeznicom?

  • 11.04.2020.

    Kilometrima nigdje ničeg livada i polja i onda baš skrene tu u nadvožnjak. Stvarno katastrofa. Rip za vozača

Komentiraj...
Vidi sve komentare