To je to što me zanima!

Zabio se u tramvaj: Ja sam Smart, a ovo su moje avanture

Smart se u četvrtak pola sata iza ponoći zabio u tramvaj koji je vozio Ilicom. Policajac u Smartu vozio je iz smjera Kvatrića prema Črnomercu po najdužoj zagrebačkoj ulici...
Vidi originalni članak

Bilo je urnebesno, nikad nešto takvo nisam vidio, stvarno nesvakidašnji prizor, kroz smijeh nam je ispričao čitatelj koji nam je poslao fotografije sudara policijskog Smarta i tramvaja u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smart se u četvrtak pola sata iza ponoći zabio u tramvaj koji je vozio Ilicom. Policajac u Smartu vozio je iz smjera Kvatrića prema Črnomercu po najdužoj zagrebačkoj ulici. Na Trgu bana Jelačića, naglo je skrenuo s kolnika prema Radićevoj ulici.

- Na mjestu je napravio puni krug i tad se direktno zabio u tramvaj. Nakon udarca ostao je zaglavljen na sredini tramvaja - rekao je naš čitatelj.

Dodao je da je Smart nakon sudara počeo podlijetati pod tramvaj, no policajac je ipak uspio krenuti u rikverc i spriječiti još veću katastrofu. Prema riječima čitatelja, policijski je službenik iz vozila izašao vidno iznerviran i živčan.

- Nije bio ozlijeđen, ali je bio jako ljut - istaknuo je čitatelj. Nekoliko trenutaka prije sudara ispred Smarta je projurio službeni policijski automobil pa je čitatelj pretpostavio da juri na intervenciju te kako je mali Smart herojski krenuo za njim.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Jackal1 05.05.2017.

    Ne baš smart vozi smart. Vidio sam tog lumena,kukala mu majka ko to primi u policiju

  • Jackal1 05.05.2017.

    Sigurno je prošao pregled u domu zdavlja mupa šarengradskoj.Tamo prolaze ti policijski "lumeni" a nije niti čudo ako se uzme u obzir tko ih pregledava.Za prijem u policiju treba uvest liječnički pregled u neovisnoj ustanovi ,a ne u domu zdravlja pod ingerencijom mupa i od str kvazi doktora.Zna se da se liječnički prolazi ovisno o potrebama prijema u službu,a da dobar dio kandidata došlih preko veze prati depeša u navedeni dom zdravlja sa uputama o njihovom prolasku istog.Kretenska država,kretenske institucije,pa takva i policija.Stvarno moraš bit kreten nabit se u tramvaj nasred trga

  • centarfor 23.04.2017.

    Auto je nakon sudara počeo podlijetati pod tramvaj. E svašta ovdje piše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare