To je to što me zanima!

Zabok: Došla s upalom pluća, test pokazao da ima i koronu

Jedna pacijentica, koja je tijekom vikenda hitno zbrinuta u Općoj bolnici Zabok, pozitivna je na virus COVID-19. Bolnica je potvrdu, da je pacijentica pozitivna na korona virus, dobila u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Pacijentica je bila životno ugrožena i u bolnicu ju je dovezlo vozilo Zavoda za hitnu medicinu. Smještena je na Odjel neurologije, a nakon što je RTG pokazao da ima upalu pluća morali smo je prebaciti na intenzivnu. Ženi smo spašavali život, a informacije koje smo dobili i od Zavoda za hitnu medicinu i od pacijentice, nisu ukazivale da je bila u kontaktu s ikime tko je pozitivan na virus. Uzet joj je bris i u ponedjeljak je nalaz pokazao da je pozitivna na korona virus - rekao nam je Tihomir Vančina, ravnatelj Opće bolnice Zabok.

POLICIJA DEMANTIRALA ŽINIĆA Na korona partyju bilo je više od sedam ljudi i to sve rodbina

U 14 sati, dok smo razgovarali s njim, epidemiološka služba je tek obavljala razgovore s ljudima s kojima je pacijentica bila u kontaktu. Epidemiolozi će odrediti i koje će medicinsko osoblje morati u samoizolaciju. Vančina je rekao da poduzimaju apsolutno sve mjere koje su potrebne.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ain stein 23.03.2020.

    Da su je testirari prije , znali bi da je korona......

  • zmefkomir 23.03.2020.

    To nije nista cudno da se desilo u zabockoj bolnici na losem su glasu oni vec odavno

  • Selo_malo 23.03.2020.

    Kao da ovaj virus nalazi i neke druge kanale širenja, a ne samo kapljičnim putem i socijalnim kontaktom

Komentiraj...
Vidi sve komentare