To je to što me zanima!

Zaboravila kolica u trgovini, a policiji prijavila da su ukradena

Kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna pronađena su u trgovini na Trgu Ante Starčevića, pa je tako brže od očekivanog riješen slučaj ove "drske krađe"...
Vidi originalni članak

Osječka policija objavila je jučer vijest kako je nepoznati počinitelj u večernjim satima 1. lipnja na Trgu Ante Starčevića u Osijeku iskoristio nepažnju 22-godišnjakinje te ukrao dječja kolica koja je ostavila bez nadzora.

Bacili su se u potragu za počiniteljem, ali ubrzo se ispostavilo da kolica uopće nisu ukradena nego ih je mlada majka ostavila u jednoj trgovini zaboravivši da je to učinila, javlja Jutarnji list.

Kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna pronađena su u trgovini na Trgu Ante Starčevića, pa je tako brže od očekivanog riješen slučaj ove "drske krađe".
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Uragan_1 05.06.2018.

    A ko je pronašao dijete ???

  • arwenn 05.06.2018.

    Ta cura se zove Hana Furgala , i moja frendica je sherala njen taj post gdje trazi kolica :) cak sam ja komentirao pa kakav idiot moras biti da ukrades djetetu kolica :) ! A ono nisu ukradena :) Danas je obrisala taj post :)

  • 05.06.2018.

    Sad treba tu majku prekontrolirati kako se brine za svoju djecu i obitelj,tako bi i djete zaboravila, važno je da tipka na fejsu sa zatvorenim očima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare