To je to što me zanima!

Zaboravili sinčića u prtljažniku; 'Crko dabogda, tko ga ukrao'

Ukrali su mi dijete, vikao je u šoku D. S. u Leskovcu, nakon što je izašao iz dućana i vidio da na sjedištu automobila nema sinčića, kojeg su donijeli iz rodilišta
Vidi originalni članak

Roditelji D.S. (24) i Ž.S. (20) u šoku su plakali i vikali ispred trgovine u Leskovcu, nakon što su vidjeli da im sinčića, kojeg su tek donijeli iz rodilišta, nema na stražnjem sjedištu automobila. 

- Tko je ukrao Sinišu, crk'o dabogda. Ruke mu se osušile, poludio i pošašavio do kraja života - vikali su roditelji u petak. 

Brojni građani okupili su se oko automobila, a neki su i počeli telefonirati kako bi pomogli paru, piše Kurir. No, dok je D.S. otvarao vrata automobila, začuo se plač, a kći (4) je trenutak kasnije kraj prtljažnika rekla da je beba unutra. Otac je otvorio prtljažnik i vidio sinčića kako plače. 

Ispričao je kako je suprugu i sina izveo iz rodilišta, a kad su došli do auta uzbuđen je bebu s nosiljkom stavio u prtljažnik, a supruga je s djevojčicom ušla u auto. Tek su nakon kupovine primijetili da nema Siniše, koji je cijelo vrijeme spavao. 

Idi na 24sata

Komentari 169

  • Mer_i 15.03.2014.

    Kao u filmovima

  • ban_ana8 14.03.2014.

    I da nije bio u prtljažniku, ostavit tako malo dijete samo i otić u kupovinu wtf?! Ni ne zaslužuje ga.

  • prekrasna 12.03.2014.

    e moj Siniša i nisi se baš usrećio sa takvim roditeljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare