To je to što me zanima!

Zaboravio zubalo na HEP-ovom šalteru u Osijeku

TRAŽI SE VLASNIK: Djelatnice u Osijeku ne znaju radi li se o gornjem ili donjem zubalu. Smatraju da vlasniku zasigurno nedostaje i da će ga doći uzeti
Vidi originalni članak

Na odjelu reklamacija u osječkom HEP Plinu za sada nepoznati Osječanin ovaj je tjedan doslovce pokazao zube djelatnici za šalterom. I ne samo da joj ih je pokazao, nego ih je i ostavio ispod pulta. Šaljivu situaciju je stvorilo izgubljeno zubalo koje je stranka HEP-a pronašla u utorak ispod pulta blagajne i predala djelatnicima. Bile su začuđene.
- Zamotali smo zubalo u papir i ono sad u našoj poslovnici čeka vlasnika da se pojavi. Pretpostavljamo da mu je ispalo iz džepa dok je plaćao račune jer je malo vjerojatno da mu je ispalo iz usta - kažu u poslovnici.
- Uglavnom, ne znamo da li je gornje ili donje, no vjerojatno mnogo stoji, a i vlasniku zasigurno nedostaje, pa se nadamo da će netko doći po njega. Nismo znali kako da oglasimo izgubljeno pomagalo pa smo se odlučili dati to u novine - kaže Mirela Grnja, djelatnica u osječkom HEP Plinu.
Djelatnice kažu kako su do sada uglavnom nalazile izgubljene kišobrane, novčanike ili dokumente, ali im je ovo prvi susret s nestalim zubalom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • maliodpalube 04.02.2010.

    pa to moja proteza,,,,tek sam sad skonto

  • roccobarocco 04.02.2010.

    Hahahahahaha, odavno se nisam ovako nasmijao. Komentari za 5...

  • drug Tito_1 03.02.2010.

    stari im je tim platio struju do kraja godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare