To je to što me zanima!

Zabranili fanaticima da dolaze u 'mistično selo' za kraj svijeta

Poklonici New agea vjeruju da će izvanzemaljci sletjeti u Francusku te da će ih spasiti od smaka svijeta, jer će ih prevesti u drugu dimenziju. Policija čuva selo
Vidi originalni članak

Fanatici koji su uvjereni kako će u petak biti kraj svijeta nahrlili su prema francuskom selu Bugarach, jer smatraju kako je u mističnoj planini koja se ondje nalazi garaža za NLO, koja je skrovište od smaka svijeta. Ipak, tamošnje vlasti zaustavile su fanatike na putu prema selu. 

Načelnik općine u kojoj se nalazi selo, Jean-Pierre Delord, strahuje da će fanatici unijeti nemir u inače mirno selo u kojem živi 189 ljudi. Poklonici New agea vjeruju da će izvanzemaljci sletjeti u Francusku te da će ih spasiti od smaka svijeta, jer će ih prevesti u drugu dimenziju. 

Policija je opkolila selo u četvrtak od ranog jutra kako bi zaustavila fanatike, a načelnik ih je pozvao da ne dolaze u Bugarach, piše Daily Mail. Prilaz selu će biti blokiran pet dana. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • AnnaĆa 21.12.2012.

    propaganda...marketing,,,,sramota

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    kak ih budu po čelenkama nalupali nakon što prođe 21.12., a nikakvog smaka nije bilo! :O

  • BuraAlu Pvc 20.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare