To je to što me zanima!

Zabranjeni sastojak: Kapsule Epimen su štetne za zdravlje

Klinička ispitivanja pokazuju da se kao najčešće nuspojave korištenja sildenafila pojavljuju glavobolja, crvenilo, dispepsija, nosna kongestija, fotofobija te oslabljen vid
Vidi originalni članak

Iz Ministarstva poljoprivrede izvijestili su kako s polica povlače proizvod Epimen kapsule s rokom valjanosti 15. travnja 2014. Putem sustava brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje zaprimljena je obavijest Uprave za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravlja o nalazu sildenafila u Epimen kapsulama. 

Prisutnost sildenafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodatak prehrani, naveli su iz Ministarstva poljoprivrede.

Klinička ispitivanja pokazuju da se kao najčešće nuspojave korištenja sildenafila pojavljuju glavobolja, crvenilo, dispepsija, nosna kongestija, fotofobija te oslabljen i zamagljen vid. Navode i kako se kod muškaraca, koji su najčešće izloženi djelovanju ove djelatne tvari, posebno ističe oprez u slučaju teških oštećenja jetre, oštećenja funkcije bubrega zbog niskog krvnog tlaka, moždanih ili srčanih udara, nasljedne degenerativne bolesti mrežnice (uključujući i genetske poremećaje mrežnice).

Idi na 24sata

Komentari 36

  • picuskin 15.05.2013.

    Kaj bi to človeku škodilo,pa to je prirodno.

  • biciklist 15.05.2013.

    svaki lijek jednu bolest liječi i 3-4 nove stvara i farmaceuti sretni

  • marijaterezija2 15.05.2013.

    UH koliko će sad nervoznih biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare