To je to što me zanima!

'Zabrinut sam jer mislim da otmičari imaju moju osobnu'

Fehir se požalio kako su mediji krivo prenijeli neke informacije te da se radilo o dvojici otmičara, a ne trojici kako su neki pisali. Nezadovoljan je i radom policije
Vidi originalni članak

Igor Fehir (24), mladić koji je nestao prošlog tjedna u Rijeci, a pronađen je u talijanskoj Vicenzi, pismom se javio Večernjem listu te se požalio na tretman medija te talijanske i hrvatske policije. 

Kaže da ga je šef policije u Vicenzi psovao jer je morao raditi nedjeljom te da su ga u postaji držali do 4 sata ujutro. Igor se požalio kako su mediji krivo prenijeli neke informacije te da se radilo o dvojici otmičara, a ne trojici kako su neki pisali i da on nije rekao kako su bili odjeveni u odore hrvatskih policajaca. 

Napisao je i kako mediji moraju shvatiti da je u nezgodnoj situaciji. Zabrinut je jer vjeruje da otmičari još imaju njegovu osobnu iskaznicu. O detaljima otmice nije želio ništa reći, ali se požalio na policiju. Iako je, kaže, bio vijest dana policija ga po ulasku u Hrvatsku nije dopratila do kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • ribica81 05.07.2012.

    sve misteriji jedan veći od drugoga samo mi nije jasno zašto se ne ispriča cijela prića jer trgovina ljudima postoji međutim to je dobro organizirana "djelatnost" i čisto sumnjam da bi nekoga tek tako pustili ili da bi im uspio pobjeći! uglavnom ova prića više liči na laž nego na istinu!

  • pero djetlić 123 05.07.2012.

    čovjeka kidnapirali a vi njega optužujete pa niste normalni šta kad vaš bližnji nestane ili vaše dijete pa mu počupaju organe bili bi manji od makova zrna telciii

  • sebring 05.07.2012.

    Paravinje se ga otele

Komentiraj...
Vidi sve komentare