To je to što me zanima!

''Zabrinut sam zbog toga što ćemo zateći nakon 4 godine''

Njihovu sklonost da od svega naprave zafrkanciju morat ćemo plaćati svi mi, napisao je na Facebooku Tomislav Karamarko kritizirajući premijera na odlasku
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na službenoj Facebook stranici još jednom je kritizirao premijera na odlasku Zorana Milanovića i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića. 

- Ne zabrinjava me previše to što su na kraju mandata premijer na odlasku i njegov ministar unutarnjih poslova vrlo neozbiljni i što na ozbiljne probleme pokušavaju odgovarati vicevima. Zabrinut sam zbog toga što ćemo zateći nakon njih jer oni su bili neozbiljni protekle četiri godine. To je naš pravi problem. Njihovu sklonost da od svega naprave zafrkanciju morat ćemo plaćati svi mi. Na kraju ćemo ih pamtiti samo po njihovoj neučinkovitosti i problemima koje će nam ostaviti kao posljedicu takvog ponašanja - napisao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • mata iz inata 20.01.2016.

    Ja sam zabrinut što će biti za 4 godine

  • NedaAntic 20.01.2016.

    Kad ste otišli prije četire leta.bilo je jao i pomagaj,uništena, rasprodanom,pokradena...o,a ovi su bar napravili pomak, a iz prazne vreće nisu mogli ništa zet,pa ča im je preostalo nego da se zaduže i pokrenu.Aca će HDZ napravit, živi bili pa videli.

  • yocko 19.01.2016.

    Gorje nebude nego šta je HDZ ostavio SDP-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare