To je to što me zanima!

Zadar: Deložirali umirovljenicu i njenu nepokretna majku (91)

Milena Popović iz Zadra tvrdi da je izgubila sve sudske sporove zbog krivotvorenog predugovora te da je prijevaru prijavila DORH-u. Policija je danas deložirala njenu obitelj
Vidi originalni članak

Izašla sam iz kuće dobrovoljno, bolje nego da me potežu van kad su već došli s tri policijska kombija kao najgorem kriminalcu, kazala nam je Milena Popović (58) koju je policija u četvrtak deložirala iz kuće u Saljskoj.

Sud je odbio jezin zahtjev za odgodom iseljenja te su počeli s iznošenjem stvari Milene Popović iz kuće. Kako su s njom živjele kći (24) i stara nepokretna majka (91), kazala nam je da je majku već smjestila drugdje, da je kći kod dečka, ali da ona ne zna gdje će, vjerojatno s ostalim beskućnicima. 

Milena Popović tvrdi da je izgubila sve sudske sporove radi krivotvorenog predugovora te da je prijevaru prijavila DORH-u.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • MAX 2010 07.07.2016.

    tzv zakon o ovrhama -"postignuće" i još jedna "dobrobit" eu....zajedničkim bratskim snagama izglasali hdz i sdp ! ...prethodnih 50 tamno crnih godina nitko nikog nije mogao ovršiti-izbaciti na ulicu......i onda došla "sloboda".......

  • Nesvrstani_1 06.07.2016.

    Nek se jebe država sa takvim pravosuđem i stručnjacima u njemu. Sada je treba staviti na skrb države u potpunosti!

  • muni seferendi 03.07.2016.

    eto ostala joj jedna nekretnina barem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare