To je to što me zanima!

Zadar: Ingrid Antičević i Ana Lovrin međusobno se vrijeđale

SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović optužila je HDZ da izmjenom izbornih pravila želi krasti glasove, a Ana Lovrin joj je odgovorila da samo traži ispriku za poraz
Vidi originalni članak

Zadarski SDP i HDZ u ponedjeljak su sazvali novinare kako bi optuživali jedni druge. Najprije je SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović optužila HDZ da se izmjenama izbornih pravila za izbore vijeća mjesnih odbora HDZ sprema za krađu glasova.

- Znamo da je Zadar bio sjedište kemijske industrije, koja je na žalost uništena, ali je zato uspostavljena velika tvornica alkemije. U njoj HDZ kroji zakone po svojoj volji te ih tumači kako njima odgovara. U HDZ-u je zavladala panika i strah od gubitka izbora, pa se unaprijed spremaju krasti na izborima - rekla je Antičević Marinović. 

'Priprema svoj alibi za izborni poraz'

Samo pola sata kasnije odgovorila joj je HDZ-ovka Ana Lovrin. Rekla je kako su izmijenjena izborna pravila u skladu sa zakonima i najvišim demokratskim standardima.

- Predsjednica zadarskoga SDP-a izjavama o krađi glasova priprema svoj alibi za izborni poraz pred predsjednikom stranke. Zato joj za još jedan izborni neuspjeh treba krivac - rekla je Lovrin, istaknuvši kako SDP u Zadru nikada do sada nije pobijedio HDZ. Lovrin je poručila Antičević Marinović da pogleda brvno u svom oku, a ne traži slamčicu u tuđem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare