To je to što me zanima!

Psovali su ga i tukli željeznom palicom jer je sporo vozio

Četvorica iz kombija udarala su 
J. G. iz okolice Zadra pred trudnom suprugom i kćerima blizankama (4). Razbili su mu glavu, a napukla mu je ruka
Vidi originalni članak

Vozio sam na kupanje u Biograd kćeri blizanke (4), trudnu suprugu (31) i sestru (31) u ponedjeljak oko 17 sati. Bili smo u naselju i vozio sam sporo. Plavi starinski kombi daruvarskih registracija ‘zalijepio’ se za stražnji dio mog Punta. Psovali su i pokazivali mi srednji prst. Stao sam da vidim što žele. Vozač nije prestajao galamiti pa sam mu rekao da ću nazvati policiju. Sagnuo sam se da uzmem mobitel, a on me udario u glavu nogom pa šakom. Iz kombija su izašla još trojica sa sjekirom i željeznom palicom i napali me. Primio sam desnom rukom sjekiru, djeca su vrištala, a oni su me mlatili polugom. Zbilja ne znam čime sam ih iziritirao, ispričao nam je J. G. (32) iz Galovca kraj Zadra. Zabrinut je za kćeri jer mu, kaže, još ne žele doći u zagrljaj od straha kako izgleda. 

- Više se ne žele odvajati od nas, ne žele ni na kupanje. Sa suprugom u petome mjesecu trudnoće i bebom sve je u redu - kazao je i dodao da su napadači utrčali u kombi, skrenuli na šumski put i nestali. 

Otac napadnutoga ljutit je na policiju jer napadače još nisu pronašli. Kaže da bi ih sam već davno našao, ali mu ne dopuštaju.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • user_78109 13.07.2011.

    ovi šta su skoro ubili našeg juricu imaju već podeblji dosje ,i šta mi pričamo molim vas ništa pametno od njih samo možemo čekati da pedofile po zadru i otimaju našu djecu UJEDINIMO SE neka se zakon izmisli stjerajte bandu je ništa dobro ne slutim od njih RAZMISLITE danas jure sutra možda naše dijete.Ako je zakon u banani uzmimo ga mi u svoje ruke e je...ga

  • MarijaTokić 13.07.2011.

    Tu gamad smrdljivu treba iskorijeniti...

  • medo59 13.07.2011.

    Bio sam dva tjedna na Viru i svaki jebeni dan su urlali preko razglasa kako otkupljuju staro željezo itd.,ne mereći za vrijeme i da li djeca spavaju,a kolko znam nitko nije ništa poduzimao i neće dok ne nalete na nekog s tankim živcima,a onda će kukati o ugroženosti.Obična stoka nekulturna.Sve bi ih trebalo prisilno školovati i onda radit ko i svi drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare