To je to što me zanima!

Zadar: Katamaran se zabio u luksuznu jahtu i ogulio je

Katamaran "Paola" stražnjim je dijelom 'očešao' luksuznu jahtu "Seawolf" koja je bila usidrena u zadarskoj trajektnoj luci. Nitko, nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Katamaran "Paola" stražnjim je dijelom 'očešao' luksuznu jahtu "Seawolf" koja je bila usidrena u zadarskoj trajektnoj. Dvotrupac dubrovačkog linijskog prijevoznika G&V Line u pristanište je uplovljavao oko 20.15 sati sa stotinjak putnika. U trenutku kad se kretao unatrag odjednom su mu otkazale komande pa je krmenim dijelom ogulio boju s luksuzne jahte. Neslužbeno dozanjemo da vlasnici Seawolfa nisu podnijeli nikakvu prijavu. "Paola" je pola sata kasnije otplovila prema otocima Sestrunju i Zverincu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barezd 25.08.2008.

    E moj dragi "novinaru" prvo sve podatke provjeri a onda piši,jer si sve pomiješao.Ovako Paula je katamaran a seawolf je bio usidren.Tamo ti fali riječ luka(ono trajektna).Tamo di je jahta usidrena ono i nije trajektna luka nego marina.I sigurno seawolf nije isplovio nakon pola sata jer sam tamo bio i kasnije jedino ako nisi mislio na Paulu.Nemaš puno grešaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare