To je to što me zanima!

Zadar: Mladen Grdović je ljubio i grlio I. Josipovića

Zadar: Ivi Josipoviću su na pobjedi čestitali mnogi Zadrani, među kojima i Mladen Grdović koji ga je srdačno zagrlio i izljubio na glavnom trgu u gradu
Vidi originalni članak

Drago mi je da je 65 posto Zadrana glasovalo za mene, ali izbori su iza nas. Moja je stranka sad Hrvatska, rekao je Ivo Josipović u petak u Zadru. Na prvom putovanju nakon izbora novi predsjednik bio je u pratnji bivšeg Račanova tjelohranitelja Vuka. Ivo Josipović je položio vijenac na zadarskom groblju u povodu 17. obljetnice oslobodilačke akcije Maslenica. Odslušao je i molitvu za poginule, no nije se prekrižio.
Josipović je popio cappuccino na glavnom gradskom trgu, gdje mu je na pobjedi na izborima čestitao i pjevač Mladen Grdović.
- To je moj prijatelj, normalno da mu čestitam - rekao je pjevač. Nije htio otkriti je li prijatelju dao glas na izborima, jer se prije  često fotografirao i sa šefovima HDZ-a. U Šibeniku, pak, Josipović je kao razvojnu perspektivu istaknuo gradnju zatvora.
- Kaznena institucija može biti nukleus za zapošljavanje i razvoj proizvodnje. Kapaciteti bi mogli biti puni - rekao je Josipović.
Josipovića je na obilježavanju akcije Maslenica pratio i novi tjelesni čuvar. Za Večernji list je kratko rekao da je zadovoljan osiguranjem te a još nije odlučio savjetnicima, pa tako ne zna ni hoće li mu Vladimir Faber biti jedan od savjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • crnilabud 23.01.2010.

    ...@hamman jedina svijetla točka u Hrvatskoj je Sunce,što nas grije i zimi i ljeti,koi precednik i kurac!

  • predsjednik03 22.01.2010.

    MARKO PERKOVIĆ THOMPSON KAO PREDSJEDNIK MIROSLAV ŠKORO KAO PREDSJEDNIK VLADE ANTE PAVELIĆ KAO MINISTAR OBRANE

  • predsjednik03 22.01.2010.

    THOMPSONA za predsjednika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare