To je to što me zanima!

Zadar: Odbacili optužnicu protiv muža Mie Begović

Odvjetništvo je odbacilo optužnicu protiv Željka Žnidarića i njegova sina Borne. Oni su navodno kupili zamljište, a vlasnicima nisu isplatili novac
Vidi originalni članak

Suprug glumice Mije Begović, Željko Žnidarić i njegov sin Borna neće odgovarati za prijevaru u gospodarskom poslovanju za koje su dobili kaznene prijave u Zadru. Zadarsko Općinsko državno odvjetništvo je odbacio lanjsku prijavu, a o onoj iz 2008. će odlučivati ovih dana. Teretilo ih se da su s braćom iz Zadra  u dobi od 63 i 65 godina sklopili više ugovora o kupnji zemljišta za što su im trebali isplatiti više od 900 tisuća kuna. Navodno su uknjižili zemljište na svoje ime, a novac nisu isplatili. Tada su supružnici govorili da nisu mogli ispoštovati ugovor jer nije riješen gradski urbanizam bez kojega nisu mogli ni sagraditi zgradu. Optužnicu su, kako saznajemo odbacili jer u ugovoru nije bilo striktno definiran krajnji rok isplate novca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZumZumZg 23.01.2010.

    kad ce ova nakaza izac vise iz drzavnog stana oji joj je prije 15 godina bio \'urucen\' na mjesec dana!!! FUJ koji su to paraziti drustveni!!

  • sanja4 22.01.2010.

    koji ljigavi bračni par.!

  • drug Tito_1 22.01.2010.

    veze su proradile,...fuj zna ona zašto gje stajala iza jednog predsjedničkog kandidata....

Komentiraj...
Vidi sve komentare