To je to što me zanima!

Zadar: Stao pred bagere jer ne želi napustiti kuću koju ruše

Vlasnik sporne kuće Veljko Maričić ima svu dokumentaciju i dozvolu za rušenje. Tri četvrtine kuće su njegove, a ostatak je otkupio od Grada. Spore se duže vrijeme
Vidi originalni članak

Zadranin Zlatimir Pavlović u utorak se nije htio maknuti ispred kuće, koja se trebala srušiti. Pod naletima stroja srušili su samo polovicu derutne kuće bez vode i struje. Pavlović bez odvjetnika nije želio razgovarati s novinarima o svom problemu, ali je dao do znanja da se ne namjerava iseliti. 

Vlasnik sporne kuće Veljko Maričić ima svu dokumentaciju i dozvolu za rušenje. Tri četvrtine kuće su njegove, a ostatak je otkupio od Grada i u zamjenu kupio stan namijenjen Pavlovićevoj obitelji. Maričić želi sušiti kuću kako bi dovršio gradnju hotela.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prva Proleterska_1 25.07.2012.

    Pa ovdje nema troškova . U novom stanu najmanje 200 € .

  • libeluli 25.07.2012.

    S jedne strane imamo čovjeka investitora, s svim dozvolama, vlasništvom a s druge čovjeka koji je vrlo vjerojatno samo bio korisnik kuće. Sada se treba preselii u stan ali sigurno traži još love, jer je sigurno upitna njegova financijska situacija, bez vode i struje???

  • HRVAT ALI PRAVI 24.07.2012.

    Ne razumijem de je problem. Ako doticni Maricic ima svu dokumentaciju i dozvolu za rusenje. A jos je i kupio stan za doticnu familiju. Ko bi to razumio bolje mu je tu bez struje i vode nego ustanu!!!!!!!!!!!! Da mi je samo znat u kojem grmu lezi zec

Komentiraj...
Vidi sve komentare