To je to što me zanima!

Zadar: Sucu priveli dilera kod kojeg su našli travu

Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru policija su u petak oko 17 sati priveli Franu B. (30) zbog sumnje da je dilao heroin, marihuanu i hašiš
Vidi originalni članak

Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru policija su u petak oko 19 sati priveli Franu B. (30) zbog sumnje da je dilao heroin, marihuanu i hašiš. Pratili su ga više mjeseci i zaključili da drogu kupuje od nepoznatih ljudi, da je prepakira, a zatim prodaje na zadarskom narkotržištu. Prethodno bi telefonski dobio narudžbu o količini, iznosu i mjestu isporuke. Policajci znaju da je 10. veljače poslijepodne prodao 9,8 grama heroina 29-godišnjakinji i 36-godišnjaku. Frani B. dom u Zadru pretražili su u petak. Našli su 6,6 grama marihuane i 3,6 grama hašiša.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HUMI 16.04.2010.

    Ma ne triba njemu zatvor.. Takve triba poubijati ,samo tako bi se takvo zlo smanjilo !!

  • vanbračna kći 16.04.2010.

    Što ga uopće privode kad će ga za koji dan pustiti?

  • dinkman 16.04.2010.

    A jakog li skladista. Sad ga vezite i torturajte dok ne gukne od koga kupuje i tako sa svima. Malo pomalo svi bi mogli u bajbukani zavrsit. To bi mi normalni ljudi tako htjeli. Al s nasim pravosudem ja se kladim da ce za par dana biti na slobodi i ponovo prodavat. Dajte posao narodu i vece place pa ce biti i manje dilera i manje narkomana !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare