To je to što me zanima!

Zadar: Turistički vlakić završio u moru, priveli osam mladića

Policija će istragom utvrditi kako su mladići ukrali i pokrenuli vlakić. Navodno su poiskakali iz vlakića kako bi pobjegli policiji, a kompozicija je završila u moru...
Vidi originalni članak

Crveni vlakić koji vozi turiste po Zadru u noći na nedjelju odletio je u more na Liburnskoj obali. Policija kaže kako ga je zasad nepoznati počinitelj stavio u pogon i s njim sletio u more kod gradskog mosta. Priveli su osmero ljudi, a navodno se radi o mladima koji su se vraćali iz noćnog izlaska.

Mladići su se navodno popeli na vlak, nekako ga uspjeli upaliti i s njim se vozikali po gradu. Netko od prolaznika dojavio je policiji oko 4 sata da je vlakić ukraden, pa je policija krenula u potjeru. Navodno su mladići poiskakali s vlaka, koji se inače dosta sporo kreće, a kompozicija je sletjela u more na dubinu od 6 metara. U nedjelju ujutro vlakić su dizalicom izvukli iz mora. 

Građani se žalili jer usporava promet

Vlakić je pulskih registracija i od Grada Zadra dobio je dozvolu za prometovanje. Vozi od Puntamike uz obalu do Poluotoka, gdje noću ostaje parkiran. Ne može voziti brže od 25 kilometara na sat i zato u špici sezone usporava promet te su se građani u nekoliko navrata žalili medijima i gradskoj upravi. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • tihana24 06.09.2011.

    ma to su sigurno neki pijani slavonci malo se vozali ha ha

  • zlatnaprdez 05.09.2011.

    sad će kalmeta formirat istražno povjjerenstvo

  • škampa 04.09.2011.

    a jesan se nasmijala,al eto ipak šteta što je nakraju u moru završija

Komentiraj...
Vidi sve komentare