To je to što me zanima!

Zadar: U Mercedesu lažnih pločica švercao cigarete

Vozač Meho Begić (43) iz Zagreba nije se želio zaustaviti policajcima. Stao je tek na autobusnom ugibalištu u Briševu i pokušao pobjeći pješice
Vidi originalni članak

Policijski presretač u utorak je kontrolirao promet na cesti od Murvice prema Briševu nedaleko od Zadra. Uočili su Mercedes zagrebačkih registracija i pokušali ga zaustaviti. Međutim, vozač se oglušio na policijsko mahanje znakom “Stop”. 
Vozač Meho Begić (43) iz Zagreba zaustavio se tek na ugibalištu u Briševu i pokušao pobjeći pješice. Sustigli su ga i uhitili. Policija je u njegovom Mercedesu s krivotvorenim registracijama pronašla 10.390 kutija cigareta Ronhill koje je švercao. Priveli su ga istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. Dobio je kaznenu prijavu zbog izbjegavanje carine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anna12 14.03.2012.

    Pišem po 2. put komentar jer mi je 1.komentar izbrisan. Niti jedna zabrana nije bila prekršena te u prethodnom komentaru takoder nije bilo ispravljanja netočnih navoda stoga komentar nije trebao biti izbrisan. Tude misljenje bi se trebalo poštivati pogotovo ako je istina što u komentaru piše, a ako se Vama to ne sviđa obratite mi se osobno. I dalje držim do tog da ime okrivljenika nije trebalo izaći u javnosti nego samo inicijali, Za objavljivanje imena morate imati mnogo veće razloge osim toga što je počinio kriminalno djelo. Nije počinio nikakav zločin poput ubojstva, silovanja i sličnog, već je samo prehranjivao obitelj, a zbog Vaše objave njegova imena i prezimena pati cijela njegova obitelj.

  • entoni 20.02.2008.

    Genijalno Meho na instrukcije u Sabor pa natrag u poduzetničke vode !

Komentiraj...
Vidi sve komentare