To je to što me zanima!

Dvojica prijatelja sletjela autom pa se zabila u stablo i poginula

Putnik (29) iz Fiata Bravo poginuo je na mjestu, a vozač (25) ozljedama je podlegao u vozilu hitne pomoći. Mladići su se oko 2.30 ujutro vraćali iz Zadra kući u Poličnik
Vidi originalni članak

Dvojica mladića iz Poličnika, vozač Martin Barjašić (25) i njegov prijatelj Darko Marinović (29) sletjeli su s ceste oko 2.30 sati u petak u Murvici Donjoj. Kontrolu nad Fiatom Bravo Martin je izgubio u Murvici, vozeći iz Zadra prema kući. Zanijelo ga je na dugom lijevom zavoju na nizbrdici. Sletjeli su van kolnika i udarili u stablo. Iz slupanog automobila vadili su ih vatrogasci, režući lim. Darko je umro na mjestu, a Martin u kolima hitne pomoći na putu do zadarske bolnice. 

- Darko je bio jako dobar čovjek. Obojica su bili. Jučer su cijeli dan teško radili, postavljali su kamen na kući nekog čovjeka. Došli su doma, odmorili i izišli van. Mislim da su bili s djevojkama, ali ne znam gdje. Nesreća ih je snašla na putu doma - kazao nam je Darkov otac Ante Marinović. 

Brat Miliano, jedan od sedmero djece Marinovićevih, dodao je da je tu noć bila magla, a na tom dijelu mokra cesta pa ne isključuje da su dečki naletjeli na led. 

- Tamo uvijek ima vode, a noću zna polediti. Nekoliko je ljudi poginulo na tom mjestu - dodao je Miliano. 

Iz zadarske policije su nam potvrdili da je cijela dionica ceste od Crnog do Posedarja rizična te da je na njoj bilo više  teških nesreća sa smrtnim i teškim posljedicama. Očevid na mjestu nesreće obavili su zadarski policajci prema nalogu državnog odvjetnika. 

U obitelji Martina Barjašića nisu bili u stanju razgovarati. Shrvanu majku tješile su prijateljice i rodbina u obiteljskoj kući, a otac Nikola kazao nam je da ne može razgovarati o poginulom sinu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cerat_1 02.12.2011.

    r.i.p Magla i poledica su jako teški za vožnju nikad neznaš kaj te čeka

  • dom2 02.12.2011.

    Pa automobil je totalno uništen. Šteta je života mladiča a nigdje ne piše kojom je brzinom automobil bar po procjeni vještaka izletio sa ceste. To je bar lako procjeniti. I zato slažem se sa Leticia:Polako ljudi, đabe vam sve ako poginete... a sučut obitelji jer samo to i možemo.

  • zelot 02.12.2011.

    Sreća u nesreći da nisu cure sa sobom poveli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare