To je to što me zanima!

Zadar: U sudaru tri auta ozlijeđeni žena i policajac

Vozač Suzukija oduzeo je prednost vozaču Opela, u kojem su bili i žena i dijete. Odbacio ga je na policijsku Škodu. Policajac i žena su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Čuo sam udarac i dotrčao do prozora. Na križanju su se sudarila tri automobila: Suzuki, Opel i policijsko vozilo marke Škoda. U Opelu je bila žena s malim djetetom, rekao nam je naš čitatelj M. A. koji je u četvrtak oko 15.45 na križanju ulice Put Murvice, Mostarske i odvojka Ulice Ante Starčevića u Zadru fotografirao prometnu nesreću.
- Vozač (54) Suzukija SX izlazio je iz odvojka, a nije se zaustavio na znak stop. Na križanju s ulicom Put Murvice oduzeo je prednost Opel Corsi kojom je upravljao vozač (32). On je Suzuki udario u prednji bočni dio. Od udarca je Corsa odbačena na službeno policijsko vozilo marke Škoda, kojom je upravljao policajac (65) - rekli su nam u Policijskoj upravi zadarskoj. U sudaru su lakše ozlijeđeni policajac i putnica iz Corse. Pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Zadru, nakon čega su pušteni. Protiv vozača Suzukija slijedi optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • konjina 21.05.2010.

    e ako ovo nije za smjenu kalmete stvarno

  • konjina 21.05.2010.

    i karamarka

Komentiraj...
Vidi sve komentare