To je to što me zanima!

Zadarska policija uhvatila dilere sa 600 g kokaina

Policija je na više lokacija u Zadru uhitila četiri muškarca koje sumnjiče za preprodaju kokaina. Kod njih su zaplijenili i gotovo 600 grama kokaina
Vidi originalni članak

Zadarska policija je u petak oko 8,30 sati uhitila Tomislava Pedića Tošu (35), Maria Mužanovića (21) i Josipa Antišina Josu (33) iz Zadra, te Leonarda Ćibarića Copu (31) iz Zagreba.  Sumnjaju da su se udružili u grupu radi prodaje te da su kupovali, skrivali, prepakirali i preprodavali kokain. Policija je na ovom slučaju radila od travnja. Na ulazu u Benkovac zaustavili su auto kojeg je vozio Mužanović. Za remenom su mu našli 5 paketa s kokainom, ukupno oko 576,2 grama. Sumnja se da je Pedić u više navrata od Ćibarića kupovao kokain, zatim ga predavao Mužanoviću koji ga je skrivao u kući ili iznajmljenom stanu na području Zadra. U stanu je vagao drogu, miješao je sa pripravcima i prepakiravao za daljnju prodaju. Obojica su drogu prodavali na zadarskom području, dok je Antišin od njih kupovao, miješao sa dodacima radi povećanja mase, ponovo prepakiravao, i preprodavao daljnjim kupcima. Pretpostavlja se da su od prodaje droge zaradili 403.000 kuna. Policija je pretražila domove svih osumnjičenika. Oduzeli su im mobitele i novac za kojeg se sumnja da potječe od dilanja. Kod Ćibarića su našli pušku i pištolj koje nelegalno posjeduje, a kod Antišina oko 6 grama kokaina.  
Osumnjičenike je USKOK priveo istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aura 21.09.2009.

    Pošto će se kao i uvijek ovakva gov..a izvlačiti da u imali koku za osobnu uporabu, natjerala bi ih da ju progutaju, a šta ne mogu zabila im u guz...u. bolje da oni krepaju nego da uništavaju tinejdžere bez pameti.

  • njonjo 21.09.2009.

    Bit ce pusteni uz ukor da nesmiju to vise raditi, hahaha, bem ti drzavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare