To je to što me zanima!

Zadarski HDZ-ovac odgovorio Anti Rubeši: 'Ćaća ti je lopov!'

Željko Lončar dao je Rubeši i Čalušiću opomenu, a to je bio završetak samo prve runde. Druga runda je nastupila u pauzi i bila je puno dramatičnija te je skoro dovela do fizičkog sukoba
Vidi originalni članak

Ćaća ti je lopov, j... ti mater, dio je vokabulara između županijskog vijećnika HDZ-a Nikice Čalušića i Akcije mladih Ante Rubeše koji je obilježio današnju skupštinu Zadarske županije. Verbalni ispadi u pauzi su umalo rezultirali i fizičkim sukobom između dvojice vijećnika, piše zadarskilist.hr.

Sve je počelo kada je Ante Rubeša, u svom prepoznatljivom stilu, tijekom izlaganja s govornice po tko zna koji put spomenuo kako su HDZ-ovci lopovi na što je Čalušić ispod glasa reagirao tvrdnjom "ćaća ti je lopov". Nakon ovog ispada, burno je reagirao Rubeša i krenuo prema Čalušiću na što su reagirali Marko Pupić  Bakrač, a spremnost na isto pokazao je i Željko Šoša.

Željko Lončar dao je obojici opomenu, a to je bio završetak samo prve runde. Druga runda je nastupila u pauzi i bila je puno dramatičnija te je skoro dovela do fizičkog sukoba, a sve je na kraju rezultirao napuštanjem sjednice od strane Ante Rubeše. 

Inače na današnjoj sjednici, barem tijekom aktualnog sata, najviše je bilo riječi o davanju koncesije nad djelom djelatnosti u luci Gaženica turskim investitorima. Bila je to tematska sjednica uoči tematske sjednice. Iste možda i neće biti, što je dao naslutiti župan Božidar Longin.

Vijećnica Živog zida Jasminka Adžić Sikirić pitala je župana hoće li on prisustvovati, skupa s vladajućim vijećnicima, tematskoj skupštini za čije održavanje je oporba skupila 14 potpisa. Longin je odgovarajući na njeno pitanje kazao kako misli da Skupština Zadarske županije nema potrebe da održava tematsku sjednicu na temu luke koja je u vlasništvu države. Bez vladajućih nema ni sjednice jer nema kvoruma.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Istvan Serekesz 06.04.2018.

    Pouzdano znam da nije laga......

  • Vrac666 06.04.2018.

    Mislim da bi ga više uvrijedio da mu je reko da mu ćaća nije lopov

  • nino6666 06.04.2018.

    Sve treba rasprodati i podijeliti samo dajte svoj glas ADZ u tako vam i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare