To je to što me zanima!

Zadarski navijači opljačkali trgovinu u Širokom Brijegu

Pripadnici navijačke skupine Tornado iz Zadra ušli su u Konzum u središtu Širokog Brijega te s kapuljačama i šalovima na licu ukrali velik broj artikala i oštetili kasu
Vidi originalni članak

Košarkaši Širokog pobijedili su Zadar 72:58 te ih preskočili na ljestvici i napravili bitan korak prema ostanku u regionalnoj ABA ligi. Međutim utakmici su prethodili neredi na ulicama Širokog.

U popodnevnim satima prije utakmice, pripadnici navijačke skupine Tornado iz Zadra ušli su u Konzum u središtu Širokog Brijega te s kapuljačama i šalovima na licu ukrali velik broj artikala i oštetili metalna vratašca na kasi, doznaje portal Jabuka.tv. 

Djelatnici Konzuma su odmah zatvorili klizna vrata trgovine, no huligani su ubrzo vrata silom otvorili te pobjegli prema stadionu i dvorani Pecara gdje su se i zadržali u skupini. Huligani su opustošili i vanjski hladnjak s pićem trgovine Namex koja se nalazi u blizini dvorane.

Privedeno je šest ljudi koje se sumnjiči da su povezani s vandalizmom u Konzumu. Oni su prepoznati na snimkama nadzornih kamera.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ObjektivniPromatrac 09.03.2014.

    MARKO0027, nisam ovdje došao prakticirati pravopis. Ako ne znaš pročitati, nemoj čitati. Vrijeđanje ti ne pali ali kada već vrijeđaš, nađi nekoga manje intaligentnog. Lijep pozdrav i tebi.

  • Janko 77 09.03.2014.

    E pa nećete dugo. Samo još par kola i ispadate iz lige. Možda se naučite ponašat pa se vratite za kojih 100 godina.

  • zdrawe 09.03.2014.

    i uvjek se isto ponavlja,,dok nebude zakonom regulirano da za takvo nesto dobije 2-3godine bezuvjetno..a ne 500-1000 kuna kazne koju placa u ratama,,jer "nema od cega zivit"..no nekom gore odgovara da se to dogada i dalje,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare