To je to što me zanima!

Zadarskom odvjetniku zapalili automobile

Odvjetnika Buljana u javnosti su prikazivali kao osobu koja je navodno sudjelovala u skrivanju odbjegloga generala Ante Gotovine
Vidi originalni članak

Ispred obiteljske kuće, u Ulici doktora Franje Tuđmana u Zadru, 45 minuta poslije ponoći izbio je požar na vozilima marke Toyota Rav i Opel Tigre zadarskih registarskih oznaka.
Neslužbeno se doznaje kako je navodno riječ o vozilima u vlasništvu članova obitelji poznatoga zadarskog odvjetnika Davora Buljana. Odvjetnika Buljana u javnosti su prikazivali kao osobu koja je navodno sudjelovala u skrivanju generala Ante Gotovine, a navodno je i nabavljao oružje za Hrvatsku tijekom Domovinskog rata. Ozlijeđenih nije bilo. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen nakon 20-ak minuta, a u tijeku je očevid kojim će se utvrditi uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Luka_Zg 18.09.2007.

    Ma Zadar je predivan ali tamo je takva bagra i lopovluk od mafije da je to ludilo. A najjace mi je to sto se onak furaju na mafiju a cim nekom auto oldeti: POLICIJA UPOMOĆĆĆ heheheh koji papci Decki ugledajte se malo na Italiju pa vidite da tamo sve prolazi bez policije.

  • maximir 18.09.2007.

    vjerojatno nije bez razloga

  • hope 18.09.2007.

    naglasak na \"atomibili\"...sva srica da nisu svi bili doma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare