To je to što me zanima!

Zadavila ga jer ju je silio na seks, tijelo stavila u lift

BiH: Hajrija i Ago počeli su se viđati nakon smrti njezina supruga. U nedjelju je Ago prisiljavao Hajriju na seks. Hajrija ga je uhvatila za vrat...
Vidi originalni članak

Sarajevska policija u ponedjeljak je privela Hajriju Vejsilovski (58). Sumnjiče ju da je u nedjelju zadavila svog ljubavnika Agu Smajića (61). Hajrija i Ago počeli su se viđati nakon smrti njezina supruga. U nedjelju je Ago prisiljavao Hajriju na seks. Braneći se od pohotnika, krupnija Hajrija je u naguravanju primila Agu za vrat te ga tako stiskala rukama dok ju on nije pustio. Ugušila ga je i tijelo izvukla iz stana te ga dogurala do lifta, no tamo je susrela susjedu. Policija je Hajriju prvo odvezla na ginekološki pregled. Sudac joj je 24-satni odredio pritvor, piše Dnevni avaz.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • real 01.01.2010.

    bedak htio sexat krupniju od sebe...

  • Zeljk0 29.12.2009.

    smrt Age Čengića :))))))

  • Malkavian 29.12.2009.

    Jedan šljam manje na svijetu. Da je on nju silovao...bila bi priča da je ona izazivala itd. Sad kad ona brani sebe, što je njezino pravo, ženu strpaju u pritvor zbog ubojstva? Sramota...znači poruka glasi...\"žene, nemojte se braniti od silovatelja, jer ako se branite, idete u zatvor.\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare