To je to što me zanima!

Zadavio ju je jer ga je opsovala nakon što joj nije dao cigaretu

Jozo Točak je, nakon što je ubio ženu koju je tada vidio prvi put u životu, tijelo odnio do napuštene zgrade u širem đakovačkom središtu. Bacio ga je u otvoreni šaht
Vidi originalni članak

Dijana Vučkovac (37) šetala je u noći na 4. lipnja tzv. velikim parkom u Đakovu i nabasala na Josipa Vidoša (58), zvanog Jozo Točak. Pitala ga je ima li cigaretu. Odgovorio joj je da nema. Žena mu je na to opsovala, a on se razbjesnio u trenu i nasrnuo na nju. Zgrabio ju je za vrat. Zadavio ju je golim rukama. Tu je verziju priče istražiteljima iznio Vidoš, doznaje Večernji list.

Nakon toga je tijelo žene, koju je tada vidio prvi put u životu, odnio do napuštene zgrade u širem đakovačkom središtu. Bacio ga je u otvoreni šaht, skriven žbunjem i visokom travom. Tijelo je otkriveno tek dan i pol poslije. Uočio ga je slučajni prolaznik 5. lipnja oko 15 sati.

Vidoš ima dosje jer se prije osam godina, doznajemo, samozadovoljavao pred srednjoškolkama u Đakovu. Prije nekoliko mjeseci je navodno bez povoda udario jednu ženu. Ljudi pričaju da ima mentalnih problema, da je nepismen i dezorijentiran. No, nikada nitko nije mogao posumnjati da bi mogao nekog ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • user_112912 24.06.2012.

    čovjek nije kriv što je mentalno bolestan a i nije bio nasilan bio je miran čovijek ali očito ga pokojna tom navodnom psovkom jako povrijedila da se odao tom kobnom činu

  • Ruža93 23.06.2012.

    Grozno. Ne možeš više nigdi izać, nikad ne znaš kad će te netko ubiti, zadaviti......

  • user_122963 23.06.2012.

    takvi bolesnici su mi najjači.imam ja susjeda luđaka koji je prijetio da će nas ubiti,odakle da ja znam jel to on misli stvarno ili samo tako viče,zato što mu se eto viče.bila je i policija,i ništa...valjda dok nas neubije neće ga pritvoriti,a kad bude kasno znaju reć gospoda pa gdje ste bili ranije?đaba meni što ga prijavim.tako i ovaj dok nije napravio to što je napravio,nije bio uhićen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare