To je to što me zanima!

Zadnje riječi uputio je svojim kolegama: 'Pozdravite moju ženu i djecu. Recite da ih volim'

Tragično preminuli interventni policajac Željko Tišljar za sobom je ostavio tri sina: 'Ta obitelj u susjedstvo je unijela radost i toplinu'
Vidi originalni članak

On je bio izuzetan čovjek, uporno je ponavljao Veljko Šturlan iz Stubičkih Toplica, prvi susjed tragično preminulog interventnog policajca Željka Tišljara. Željko, suprug i otac troje djece, u srijedu je u Zagrebu, kraj savskog nasipa nedaleko od Jankomirskog mosta, u okviru policijske obuke, s još trojicom kolega učio voziti specijalno vozilo Polaris. Željko je bio za volanom kad je, iz neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja vozila. Njega je prignječio volan, a ostala tri policajca pretrpjela su ozljede glave, ruke i noge.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 0207tm 06.10.2023.

    A nisu možda druftali u krug...to se nigdje ne spominje. Kako bi se inace takvo vozilo na ravnici uz normalnu brzinu prebacilo na jednu stranu, molim lijepo?!

  • Štijef 06.10.2023.

    Da se vozi sporije...

  • roundtrain 06.10.2023.

    Koja je to obuka, organizacija nadzor... gdje im pogine policajac? Vozi vozilo po off road terenu umjesto asfaltu. Sada država treba Obitelj poginulog izdržavati dok mu sinovi ne završe fakultet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare