To je to što me zanima!

Zadnji dan prikupljanja potpisa protiv monetizacije autocesta

Potpisi će se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Slavonskom Brodu prikupljati sve do ponoći. Organizatori su uvjereni da će prikupiti dovoljno potpisa za referendum
Vidi originalni članak

Subota je posljednji dan prikupljanja potpisa za referendumsku inicijativu 'Ne damo naše autoceste' kojom se sindikati i udruge civilnog društva protive monetizaciji.

Predstavnici inicijative Teodor Celakoski i Mijat Stanić na Trgu bana Jelačića počeli su prikupljati potpise u Zagrebu, javlja HRT. Potpisi će se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Slavonskom Brodu prikupljati sve do ponoći. 

Organizatori su uvjereni da će prikupiti dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šimunđa 25.10.2014.

    najbolji potez ove vlade,ove tkz.naše!!H.C.su kroz godine bile kasica prasica za sve političke garniture ,a i danas jesu isto tako samo u malo manjem obimu nego dosada,(ispraznilo se)-i stvarno je krajnje vrijeme da se daju u najam te da ova država konačno ima neku korist od njih a ne samo štetu i trošak,a narod koji je potpisao ,je ovca i ništa drugo ,kakav narod ,takva vlast-pravo nam budi!

  • Grizem nokte 25.10.2014.

    Ma kakva monetizacija ma nek je poklone ...

  • mary joe fernandez 25.10.2014.

    Najbolji mi je Milanovićev spin tako neuvjerljivo lansiran u pet do dvanaest kako će kroz mirovinske fondove mlađi naraštaji ulagati u svoju sigurnu i ugodnu starost...he he he, a svi mirovinski fondovi u vlasništvu stranih banaka koje svoje extra profite nesmiljeno izvlače u svoje matične države...fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare