To je to što me zanima!

Zadranin opljačkao 10 crkvenih objekata u gradu i okolici, iz jedne crkve ukrao 24 ručna sata

Presuda je Zadraninu izrečena još u studenom 2020. godine, no greškom su izostavljene riječi "kriv je" nakon navođenja njegovih osobnih podataka pa je sud ponovno objavio presudu
Vidi originalni članak

Muškarac (32) osuđen je na Općinskom sudu u Zadru na bezuvjetnu kaznu od tri godine i šest mjeseci zatvora zbog krađe. On je 2017. opljačkao šest crkvi, samostan i župni stan u Zadru i crkve u Zatonu i Crnom. 

Na meti su mu bile crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, Gospe Maslinske, sv. Frane, sv. Petra, Kraljice Mira, Srca Isusova, Rođenja Blažene Djevice Marije, Gospe Maslinske, Sv. apostola Petra i Pavla, samostan sv. Ivana Krstitelja, župni stan Blaženog Alojzija Stepinca, te pravoslavnu crkvu Sv. apostola Petra i Pavla, javlja Zadarski

POLICIJA PRIVELA OSUMNJIČENOG Raznijeli bankomat i upali u zasjedu u Zagorju? 'Pucalo se, policajca je vozio na haubi'

Uzimao je uglavnom škrabice s milodarima, no u župnom stanu Blaženog Alojzija Stepinca na zadarskom Bilom brigu je ukrao 24 muška ručna sata u vlasništvu svećenika. 

Presuda je Zadraninu izrečena još u studenom 2020. godine, no greškom su izostavljene riječi "kriv je" nakon navođenja njegovih osobnih podataka pa je sud ponovno objavio presudu. 

Muškarca su uhitili 2017. u kafiću u Zadru i polegli na pod njega i svećenika kojem je, kako se ispostavilo, ukrao satove. Svećenik je tada pojasnio da je nakon krađe svim urarima u Zadru i Zagrebu oglasio koji će se njegovi satovi naći na tržištu, a zatim je dogovorio navodnu kupnju jednog od satova. Na sastanku se pojavio kradljivac. 

TEMPERATURE IZNAD PROSJEKA Zadar u lipnju imao rekordne temperature: To je najtopliji mjesec u posljednjih 60 godina

Muškarac je osim crkvi opljačkao i nekoliko trgovina. Kako bi se domogao plijena, Zadranin se u neke crkve penjao i preko gromobrana, a inače je ulazio kroz prozore ili razvaljivao vrata. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PlameniJazavac 06.07.2022.

    Pa zna kog opljačkati, neće sigurno mene😂😂😂

  • 06.07.2022.

    A što je radilo u crkvi 24 ručna sata

  • d4 06.07.2022.

    Kroejša kaj da vam velim, a nije da su popovi nevinašca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare