To je to što me zanima!

Zadranin snimao žene u WC-u trgovine kako obavljaju nuždu

Muškarac (29) je pušten jer ga žene nisu htjele prijaviti. Neslužbeno doznajemo da je riječ o visokoobrazovanom muškarcu, profesoru. Snimao je žene u WC-u u Zadru
Vidi originalni članak

Prije otprilike mjesec dana u zadarsku policiju je doveden Zadranin (29) koji je potajno u trgovačkom centru Supernova u Zadru snimao žene koje su u WC-u obavljale nuždu. Pušten je iz policije bez prijave za neovlašteno snimanje, jer je riječ o djelu koje se ne goni po službenoj dužnosti. Budući da ga žene koje je snimao nisu željele prijaviti tijelima progona, policiji nije preostalo ništa osim pustiti ga. 

Kako se neslužbeno doznaje, jedna od žena primijetila je u WC-u kako je netko snima, te upamtila voajera po tenisicama. Ubrzo je to ispričala zaštitaru, koji ga je zaustavio do dolaska policije. 

Navodno je dan-dva ranije snimao još jednu ženu na istom mjestu. Neslužbeno doznajemo da je riječ o visokoobrazovanom muškarcu, profesoru, no u policiji nam nisu mogli potvrditi radi li u školi.

Idi na 24sata

Komentari 289

  • 05.05.2013.

    Odlični su nam zakoni, svaka čast. Gdje su sad ženske udruge da stanu na stranu tih žena koje su doslovce ogoljene i da se ti idiotski zakoni promijene???? Trebao je dobiti automatsku kaznenu prijavu !!!

  • sanger 05.05.2013.

    ali da znaci taj bolesnik ce sutra preksutra radit u vrtiću i snimat našu djecu a ako je toliko bolestan da snima žene u wc-u ko zna di ce ga sve to odvest i sta je u stanju napravit neduznoj djeci treba u zatvor odma sa njim.. ili na psohijatriju bar pa da se vidi koliko je ubiti poremecen pa onda dalje odlucit sta sa njim.

  • mila 19 04.05.2013.

    zašto moje komentare stavljate zadnje kad nisam zadnja pisala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare