To je to što me zanima!

Zadranka (11) je vlasnica velike parcele na Mjesecu

Karli Šešelj (11) za rođendan prijatelj je poklonio zemljište u svemiru. Djevojčica se nada da će jednom otići tamo, a obitelj već smišlja biznis
Vidi originalni članak

Karla Šešelja (11) iz Briševa kraj Zadra ponosna je vlasnica zemljišta na - Mjesecu! Dobila ga je od prijatelja Ivana Lelasa (37) iz Omiša. On je civilni pilot i već dugo zna za Karline planove o karijeri. Ona, naime, želi postati astronautkinja.
- Gledala sam onaj film s Tom Hanksom, Apollo 13 se zove, i bilo mi je super kako raketom putuju na Mjesec. I ja to želim raditi - kaže Karla čiji bi susjed u budućnosti moga biti upravo Tom Hanks. I on je, baš kao i John Travolta, Tom Cruise, Roman Abramovič i mnogi drugi poznati, vlasnik zemlje na mjesecu. Bogati ne moraju biti jer se teren na zemljinu satelitu može naći već od pet lipa po kvadratu.
Karlina parcela od 4.000 kvadrata nalazi se uz krater Campanus. Brat Lovre (15) već ima planove sa zemljištem.
- Ona će nas sigurno izvući iz krize, samo neka dobijemo građevinsku dozvolu i apartmani su tu za čas - šali se Lovre. Podršku o planovima o svemirskom turizmu imaju i od mame Mirjane. Karla velika ljubav je i hip-hop. I unatoč „krivom žanru“ glazbe obećala je kako će nakon ovog poklona naučiti plesati i „Moonwalk“ koji je „patentirao" Michael Jackson.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • DobraDuša 24.05.2016.

    Mikice pozdrav, baš mi je drago za parcelu na Mjesecu, ludilo brale.. . . i ja je imam malo prije Karle. Fora.

  • SUKUB 31.03.2009.

    rođendan mi prijateljici ubrzo a nemam para..sad imam ideju...hvala

  • seka58 31.03.2009.

    Mora da i Kalmeta tu ima svoje prste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare