To je to što me zanima!

Zadranki u novogodišnjoj noći propucali prozor

Metak ispaljen u noći sa Stare na Novu godinu prvo je udario u drveni okvir prozora, zatim u zid dnevnog boravka, a potom se zabio u pod
Vidi originalni članak

Zadranka Zdenka Štambuk Galošić (45) nije na sreću sa svojim malodobnim sinom Novu Godinu dočekala u svom stanu u Vukovarskoj ulici na Bilom Brigu. Netko je, naime, baš u novogodišnjoj noći, između 20.30 i sljedećega dana u 7.30, ispalio metak koji je uletio u stan. Metak je prošao kroz drveni okvir prozora, odbio se o zid dnevnog boravka i na kraju završio na podu. Iako je u početku mislila kako su krhotine na zidu nastale tako što je netko iz susjednog stana bušio zid, sumnju joj je stvorila rupa na zavjesi i štoku.
- Ni sama ne znam kad se to dogodilo, prekjučer ujutro sam otišla na posao, a dijete mi je cijeli dan bilo kući. Tek kad sam navečer sjela na kauč vidjela sam bijele krhotine na zidu, što mi je bilo sumnjivo - rekla nam je Zdenka. Metak je pronašla na podu pored kauča na kojem ona i sin sjede kad gledaju TV. Susjedi nisu čuli kad je propucan prozor, jer se na Silvestrovo ionako pucalo raznom pirotehnikom. U policiji, koja i dalje provodi kriminalističku obradu, doznaje se, kako još uvijek utvrđuju kojega je kalibra metak. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • anti-gardy 02.01.2008.

    Pa koliko to budaletina živi oko nas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare