To je to što me zanima!

Zadržao je ukradene žice, a kombi vratio blatnjav

Lopov je provalio u skladište “Elektrometala” u Divaltovoj ulici u Osijeku. Ukrao je žice i utovario ih u kombi. Pobjegao je. Kombi je kasnije vratio
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov, za kojim policija još intenzivno traga, u noći na ponedjeljak provalio je u skladište tvrtke “Elektrometal” u Divaltovoj ulici u Osijeku. Uzeo je ključeve kombija “Citroen Jumper” iz ureda. Natovario je u njega veću količinu kablova i bakrene žice, te se odvezao u nepoznatom smjeru. Istovario je plijen i vratio se u skladište tvrtke “Eletkrometala”. Ostavio je kombi i ključeve u tvrtci.
- Kombi nas je u utorak dočekao blatnjav i pun trave, lopovi su vozili po kojekakvim livadama. Da sam znao da će biti krađa ne bih kombi u petak detaljno oprao i do vrha napunio gorivom - rekao je Mladen Livaja, vozač kombija. Lopovi su prešli s njim 220 kilometara. U osječkoj policiji vrijednost ukradene robe i štete koju je lopov napravio procjenjuju na oko 86.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • markisa_17 03.08.2010.

    bit će da je tu neki dogovor, jel mu i ključeve ostavio?

  • nniixx 03.08.2010.

    Livaja ga napunio do jaja

  • 03.08.2010.

    to je rekel u šali. kužite? šala. i jer su vratili kombi. i to je smješno. a ključevi se ostavljaju ili u kombiju ili vise u nekoj sobi na zidu. nije problem doći do ključeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare