To je to što me zanima!

Zagađenje zraka u Sl. Brodu: BiH je spremna na suradnju

Ministri su rekli da će se raditi na katastru onečišćenja te da je usuglašen tekst odredbe o zaštiti okoliša koja bi obvezala i Hrvatsku i BiH na suradnju
Vidi originalni članak

Mihael Zmajlović, naš ministar zaštite okoliša i njegov kolega iz BiH sastali su se u ponedjeljak u Zagrebu te su razgovarali o rješavanju problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu. Dnevnik.hr piše kako su obojica potvrdili spremnost na suradnju oko tog problema. Rekli su i da će se zajednički raditi na  katastru onečišćenja te da je usuglašen tekst odredbe o zaštiti okoliša koja bi obvezala i Hrvatsku i BiH na suradnju. Naš je ministar potvrdio kako u BiH postoji spremnost na suradnju no kako za to ipak treba vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_21162 20.11.2012.

    ...koja bi obvezala BiH i Hrvatsku ... što to znači, kakve obveze u svemu tome ima Hrvatska, možda će financirati filtere?

  • Capafiori 20.11.2012.

    Oho, odjednom suradnja, a do sad su iz BiH tvrdili da kod njih onečišćenja nema, da nemaju studiju za zaštitu okoliša i da nemaju namjeru izrađivati ju (osim one ping-pong igrice "gdje su papiri"). Zmajloviću, ničim vi ne možete njih "prisiliti" na suradnju, a bojim se da vam nakon prošlotjednih događanja to neće ni uspjeti.

  • MLADEN_5 19.11.2012.

    Pozdrav iz Zagreba i zelim vam cist i zdrav zrak.STO PRIJE

Komentiraj...
Vidi sve komentare