To je to što me zanima!

Zagorca i Petrača policija će ispitati i na poligrafu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za prvog razgovora s istražiteljima dvojac baš nije bio “razgovorljiv”. Pitat će ih o ubojstvu Ivane Hodak o kojem policija još ništa nije saznala...
Vidi originalni članak

Slažući “mozaik” oko ubojstva ubojice Ivane Hodak, istražitelji će sljedećeg tjedna u lepoglavskom i remetinačkom zatvoru ponovno posjetiti Hrvoja Petrača i Vladimira Zagorca. Doznajemo kako će policija dvojicu najčuvanijih zatvorenika ovaj put poligrafski testirati na okolnosti znaju li išta o ubojstvu Hodakove. Za prvog razgovora s istražiteljima, Petrač i Zagorec baš i nisu bili “razgovorljivi”. Potraga za ubojicom Ivane Hodak niti nakon dva tjedna ne daje rezultate. Doznajemo da MUP-ov vrh očajnički želi razriješiti brutalno ubojstvo Ivane Hodak ne bi li povratio poljuljano povjerenje građana. Motiv ubojstva, kao i profil ubojice, za istražitelje su još nepoznanica. Policija istragu koncentrira na osobe iz kruga ubijene, razotkrivanje veza branjenika njezina oca, ali i veza branjenika njezina dečka Ljube Pavasovića.

NOVICA: SAMO NEKA NAĐU UBOJICU
Čovjek je rekao neke stvari dok je bio u šoku i rastrojen i mi to razumijemo. Mislim da se nema što ispričavati, rekao je u subotu Novica Petrač, jedan od sinova Hrvoja Petrača. Ponovio je da oni samo žele da policija konačno nađe ubojicu Ivane Hodak i da skine ljagu s njihova imena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivorobicjr 19.10.2008.

    molim vas lijepo oni idu na poligraf pa ko jos u svijetu smatra poligraf pouzdanim osim u nasoj zaostaloj drzavi pa moja baba moze prevarit poligraf!!!!

  • mavricka 19.10.2008.

    ???zar još nisu??? vjerojatno da strada \"poznato dijete\" pisali bi jako puno, a o nepoznatima valjda nema smisla,tko su oni uopće,zar misliš da bi o Žužiću čitali da on nije \"Žužić\"

  • vizijaslobode1941 18.10.2008.

    uz dužno poštovanje prema žrtvi dali mi netko može objasniti u čemu je ona veća žrtva od naprimjer nekog nevino zgaženog djeteta koje je išlo u školu i vi o tome napišete dvi-tri riči a o pokojnoj pišete brate koje kakve gluposti pustite policiju da riješi slučaj a nama pišite o nečem normalnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare