To je to što me zanima!

Zagorska policija pronašla dijete oteto kod Oroslavja

Dijete (6) je navodno od bake protuzakonito uzela djetetova majka i otišla s njim. Policija je tragala za crvenim Volvom s kojim je dijete oteto
Vidi originalni članak

Zagorska je policija pronašla dijete (6) oteto u ponedjeljak u Stubičkoj Slatini kod Oroslavja. Nakon dojave da je dijete oteto u crvenom Volvu, policija je podigla tzv. rampu, odnosno blokirala područje od Stubičke Slatine. Zatvorili su izlaze iz Krapinsko-zagorske županije prema Zagrebu. Dijete je navodno od bake protuzakonito uzela djetetova majka i otišla s njim. U potrazi za djetetom PU krapinsko-zagorska obavijestila je i kolege iz susjednih županija, Zagrebačke i Varaždinske. Voditelj smjene OKC-a PU krapinsko-zagorske, Stjepan Petrinec, rekao nam je da je policija u kontaktu s majkom. Ona im je priznala da je dijete kod nje. Je li ga baki uzela protuzakonito, tek trebaju utvrditi. Oba roditelja došla su na razgovor u sjedište PU krapinsko-zagorske u Zaboku. U tijeku je krim-obrada.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_40444 14.09.2009.

    Vidim da je nestao moj komentar.Pa se iskreno nadam barem isprici jer nisam samo ja u šoku...već i moja djeca, cijela obitelj i prijatelji!!!!!

  • Analy 14.09.2009.

    Čisto sumnjam da je ta majka toliko opasna da su oni policajci danas naoružani do zuba stajali uz cestu. Pitam se bi li bila takva akcija da je dijete oteo otac.

  • Leticia 14.09.2009.

    Zasto ne, zato sto svaka majka nije odmah i dobra majka i ne opravda cinjnica da je netko rodio neko kazneno djelo, a suditi ne mozemo zato jer ustvari nista ne znamo o slucaju.10 redova nekog teksta u novina ne daje pravu sliku stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare