To je to što me zanima!

Nesreća u Zagrebu: Zabio se u tramvaj i potpuno uništio auto

U prometnoj nesreći tramvaja i automobila koja se dogodila u subotu nešto prije 19 sati nasreću nema ozlijeđenih. Vozač auta je navodno neoprezno ušao u raskrižje i udario tramvaj
Vidi originalni članak

Ford Fiesta dolazila je zagrebačkom Hanuševom ulicom od Zapadnog kolodvora. Vozač je navodno neoprezno ušao u raskrižje i direktno udario u prednji lijevi dio tramvaja. Tramvaj je dolazio iz Jagićeva ulice i skretao prema Ulici Republike Austrije. U autu su se pri sudaru otvorili svi zračni jastuci. No vozač je odmah izašao iz auta.

Nije bio ozlijeđen no bio je vidno potresen. Stara Ford Fiesta je potpuno uništena. Čim kiša padne odmah ima više prometnih jer vozači ne paze dovoljno, rekao nam je čitatelj koji je u subotu navečer u Zagrebu snimio posljedice sudara. 

U Zagrebačkom električnom tramvaju potvrdili su nam da je sudar tramvaja i auta bio u subotu u 18.40 te da nije bilo ozlijeđenih. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • gdejepecat 21.11.2016.

    Brat bratu tu bi semafor dobro došao jer je križanje koma. Doduše, teško da ne vidiš tramvaj, ali noć, kiša... još ako su mu stakla zamagljena i eto sranja

  • Marinistina28 20.11.2016.

    Šta se ova krava u tramvaju smije

  • AntonioŠkribulja 20.11.2016.

    Tramvaj mu oduzeo prednost...Matija majstor :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare