To je to što me zanima!

Zagreb: Automobil kod doma zdravlja naletio na pješakinju

Vjerojatno nije stigao zakočiti i odnio ju je čak desetak metara od zebre. Gospođa je bila nepokretna i morali su je izvaditi ispod automobila, ispričao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Stajao sam dvadesetak metara od gospođe kad je nju pokupio auto na pješačkom prijelazu. Vjerojatno nije stigao zakočiti i odnio ju je čak desetak metara od zebre. Gospođa je bila nepokretna i morali su je izvaditi ispod automobila. Došla je i Hitna koja ju je odvezla, kazao nam je čitatelj koji je fotografirao nesreću.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je zaprimila dojavu o naletu automobila na pješaka u Grižanskoj ulici kod doma zdravlja u 18 sati. Detalji nesreće znat će se nakon obavljenog očevida koji je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • domoljub029 25.01.2019.

    Pa ti pješaci samo hodaju neorijentirano po tim zebrama kao da namjerno žele umrijeti.Svaki dan imam po desetak takvih slućajeva dok vozim svoj automobil gradom.Pješak uopće ni ne pomišlja da propusti automobil nego zakorači ravno pred vozilo kao da je moguće zaustaviti stroj od 2 tone u mjestu,,,strahota,,,pravo je čudo da u zadnjih 5 godina nisam usmrtio ni jednu takovu spodobu.To treba oštrije kažnjavati.

  • colonelo 24.01.2019.

    "Gospođa je bila nepokretna i morali su je izvaditi ispod automobila". Baš čudno?!?! Inače su nastradali u ovakvim situacijama vrlo pokretni i sami izlaze ispod automobila.

  • 24.01.2019.

    Da, nije bio lijen stisnuti gas ali nedaj boze da bi ocistio snjeg s vozila. Valjda bi se smrznuo. Vidim jucer i danas lijencuge od vozaca samo ociste rupicu na sajbi pa nevide ni cestu a kamoli covjeka na cesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare