To je to što me zanima!

Zagreb: Automobilom naletio na pješaka te ga je ozlijedio

Pješaka je auto udario na zagrebačkom Laništu. Na mjestu nesreće ubrzo je stigla Hitna. Nije poznato u kojem je stanju ozlijeđeni pješak. Policija obavlja očevid
Vidi originalni članak

Automobil je u utorak nešto prije 19 sati na zagrebačkom naletio na pješaka i ozlijedio ga. Nije poznato koliko su teške njegove ozljede. Vozilo Hitne pomoći prevezlo ga je u bolnicu. Policija na mjestu nesreće radi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lučonoša-24 15.11.2011.

    gospođe i gospodo pješaci, djeco učenici, stari i mladi, svi smo po slovu zakona obavezni biti uočljivi i kao pješaci u prometu noću. ali, koga to zanima ?????? zašto je uvijek kriv vozač ????? tko misli provoditi zakon ????? zašto su pješaci uporno nevidljivi ????? svaki treći dan prosječno u rh pogine pješak, dnevno ih (nas) više od 5 bude ozlijeđeno. dokle???? uočljivost pješaka je i njihova (naša) sigurnost. tko je sljedeći na redu? ne tvrdim da je u ovom slučaju kriv pješak, i želim mu brz oporavak, a sve nas ostale pozivam na svjesnost. pješak se mora vidjeti i noću! ok ? ok ? ok ? ok ?

  • Roozha 15.11.2011.

    Danas sam i ja mogla pobrat dvoje idiota. Imaju oko 50 godina, a niti na sekundu nisu bacili oko na cestu kad su krenuli prelaziti, a da ne spominjem da nije bilo nikakvih naznaka da uopce zele prijeci, samo skrenu ko da se doma po dvoristu setaju. Uspjela sam stati, ali sam i sjela na trubu i zaderala se kroz prozor "Daj gledajte malo!!". Oni su se naravno iscudjavali i gledali me u stilu: "sta ti mala balavica se deres, mi smo pjesaci, mi smo kraljevi na zebri, kakav bezobrazluk." Samo cu reci- mnogi koji su tako poginuli po zebrama su to isto sigurno mislili. I bet they are sorry now. Da zakljucim: pjesaci sami za sebe ne brinu, ne mare za vlastiti zivot, a ocekuju da ih drugi drze ko kap vode na dlanu. Nas su od vrtica ucili, gledaj kad prelazis preko ceste, prvo lijevo, pa desno, a onda tek preko. Dok god ima konja koji iskacu na cestu bit ce nazalost i mrtvih. A onda vozac nek zivi s mukom poslje..

  • steven 15.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare