To je to što me zanima!

Autom udario u semafore, drvo i ogradu te naletio na biciklista

Zagreb: Mladić (23) izgubio je nadzor nad Toyotom te je sletio s ceste. Iz uništenog automobila morali su ga izvlačiti vatrogasci. Ne zna se u kakvom je stanju biciklist
Vidi originalni članak

Vozač (23) Toyote Auris je u srijedu u 6.40 sati iz zasad nepoznatog razloga izgubio nadzor i sletio s ceste na raskrižju Horvaćanske i Ulice Bernarda Vukasa u Zagrebu. Autom je udario u dva semafora, od kojih je jednog iščupao iz asfalta, zatim u ogradu te je naletio i na biciklista (28). Toyotu je zaustavilo tek drvo. 

Očevici kažu kako su i vatrogasci morali intervenirati. Iz potpuno smrskanog automobila izvukli su vozača koji je zadobio teške ozljede opasne po život. I vozača i biciklista prevezli su u Vinogradsku bolnicu. Nije poznato koliko su teške ozljede biciklista. Policija je odmah nakon nesreće zbog očevida prekinula promet tim dijelom ceste, no nešto prije 9 sati promet se ponovno normalizirao.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • tom milles 06.04.2012.

    Ako je dečko iz bolje familije onda će biti kriv semafor koji mu je prepriječio put,no ako je dečko prosjek...eee onda po zakonu plus PDV...!

  • ultras cibalia 06.04.2012.

    kako kazu vise neseksaju momci nego novci!!! hehe toyota za idijota

  • bzg 05.04.2012.

    ha ha napisali iz nepoznatog razloga a dečko srušio pol kvarta

Komentiraj...
Vidi sve komentare