To je to što me zanima!

Zagreb: Bez ikakva povoda brutalno istukli Dalmatinca

Grupa mladića u centru Zagreba pretukla je 21-godišnjeg mladića. Prema policijskom izvješću čini se da je mladić stradao jer je iz Dalmacije
Vidi originalni članak

Dalmatinci I. Đ. (21), F. C. (20) i N. B. (22) hodali su Vlaškom ulicom u Zagrebu u noći na subotu. Oko 1.30 sati presrela ih je skupina mladića. Pitali su ih odakle su i pokušavali isprovocirati tučnjavu. Trojica Dalmatinaca počeli su bježati svaki u svom smjeru. Skupina je sustigla I. Đ. u Cesarčevoj ulici i brutalno ga pretukla. Zadobio je potres mozga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ragusea 14.12.2008.

    to su zagrepcani ljubomorni sto sve vise zagrepcanki ima dalmatince za decke;) a sta da vam kazem, statistike pokazuju da natalitet raste u splitsko-dalmatinskoj, a u zagrebu bas i ne pa nije ni cudo;)

  • vemi 14.12.2008.

    Gadovi! Sram ih može biti. A ja se Ablaz svejedno nadam da Dalmatinci neće provoditi osvetu na nekim drgim purgerima, koji vjerojatno nisu agresivni kao ovi iz članka. Želim vjerovati (a statistike premlaćivanja to i pokazuju) da smo mi Dalmatinci ipak malo kulturniji od ovih. Također se nadam strožim kaznama za ovakve neandertalce koji šaketanjem i cipelarenjem pokušavaju riješiti svoje traume iz djetinjstva.

  • z501 14.12.2008.

    a šta ti nisi njih pribia.stoka retardirana

Komentiraj...
Vidi sve komentare