To je to što me zanima!

Zagreb: Dječak pretrčavao cestu pa ga je udario auto

Dječak (9) pretrčavao je cestu mimo pješačkog prijalaza. Na njega je tada naletio automobil i lakše ga ozlijedio. Hitnu pomoć pozvao je brat
Vidi originalni članak

Dotrčao je iza tramvaja. Pokušao sam ga zaobići, ali ipak je naletio na desni kraj auta, ispričao je S. J., vozač Cryslera zagrebačkih registracija. Dječak M. R. (9) u nedjelju je oko 17.30 sati pretrčavao raskrižje Savske i Veslačke ulice u Zagrebu. Prelazio je prometnicu nekoliko metara dalje od pješačkog prijelaza. Na njega je tada naletio automobil i lakše ga ozlijedio. Dječakova obitelj, inače romska, tada je zvala Hitnu.
- Nisu stigli ni nakon dva poziva. Čekali smo ih 20 minuta, a došli su tek kad ih je pozvala policija - razočarano je ispričao brat ozlijeđenog dječaka. Dječak je zaradio masnicu iznad oka, a ozlijedio je i nogu. Hitna ga je prevezla u bolnicu na pregled.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zeljk0 23.02.2009.

    I cigani su ljudi. preporučam da ubuduće 24h sata piše ovako "srbin podletio pod auto, janez podletio pod motor, bosanac se bacio pod vlak" koji ste vi nepismeni novinari.

  • poison ivy 23.02.2009.

    Citiram: "Dječakova obitelj, inače romska" ćemu ta rečenica, pa kakve veze ime koja je obitelj, dijete je ozljeđeno, koji put mi i novinari idu na živce.

  • mayhem26 23.02.2009.

    Kako je naletio na auto to ce dijecak ispricati,a ne vozač,a hitna................uh gamad nista drugo....sad ce se opet pravdati da im je svo osoblje bilo na terenu i da su radili na hitnijim slucajevima.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare