To je to što me zanima!

Zagreb dobiva novu garažu u blizini dvorane Lisinski?

U Gradskom uredu za promet navodno razmišljaju o izgradnji još jedne podzemne garaže i to na trgu Stjepana Radića, u blizini KD Vatroslav Lisinski
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Gradskom uredu za promet navodno razmišljaju o izgradnji još jedne podzemne garaže i to na trgu Stjepana Radića, u neposrednoj blizini KD Vatroslav Lisinski. Prema pisanju Jutarnjeg lista, garaža će biti ispod zelene površine između parkirališta Gradskog poglavarstva i KD Vatroslav Lisinski. Imala bi 609 parkirnih mjesta, a njena izgradnja stajat će oko 60 milijuna kuna. Vozila će biti razmještena na četiri etaže, a na zelenoj površini iznad garaže bit će moguća sadnja stabala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 11.02.2010.

    opet će neki kum graditi i opet će pasti pnka, he he

  • orca 11.02.2010.

    Mislim da to nije dobro mjesto zbog blizine autobusnog terminala kod Glavnog kolodvora. I sad se već znaju stvarati gužve ako se zareda nekoliko autobusa koji dolaze tj odlaze u isto vrijeme.... ali možda se varam. U svakom slučaju, garaže su dobrodošle. Ako se već i tako plaća parking na većem području grada i nemamo izbora, ja osobno radije biram garažu jer su jeftinije, a i lakše se nađe parkirno mjesto.

  • turky 11.02.2010.

    a da se napravi koja garaža recimo u novom zagrebu, ili dubravi ili črnomercu i tako u rubnim djelivima grada

Komentiraj...
Vidi sve komentare