To je to što me zanima!

Petero djece ozlijeđeno u igri s pirotehnikom, dvoje u bolnici

Djeca stara između 5 i 12 godina igrala su se s još nepoznatom pirotehnikom. U N. Zagrebu je teško opečen muškarac (31) koji je eksperimentirao s raketama
Vidi originalni članak

Petero djece romske nacionalnosti, stare između 5 i 12 godina, ozlijeđeno je u nedjelju oko 12.30 sati u igri s pirotehnikom, izvijestila je zagrebačka policija. Navodno su našli rakete za vatromet kojima su se igrali u dvorištu ispred kuće na Aveniji Marina Držića. Dvoje djece prevezli su u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, dok su ostali s lakšim opeklinama ostali kod kuće. Neslužbeno doznajemo da se radi o ozljedama oka te opeklinama. U Klaićevoj liječnici nisu željeli dati informacije o ozljedama. 

Bezbrižna šetnja središtem Zagreba u subotu oko 22 sata, skoro je završila kobno za obitelj s djetetom. Roditelji su u kolicima kroz Tkalčićevu ulicu vozili svoju jednogodišnju djevojčicu. Odjednom je u kolica upala petarda i eksplodirala. Dijete je, srećom, lakše ozlijeđeno.

A.K. (31) u nedjelju je oko jedan sat iza ponoći pokušao eksperimentirati s raketama želeći napraviti vatromet. U dvorištu svoje kuće u Hlapićevoj ulici u Novom Zagrebu zapalio je cijelu kutiju s raketama. Jaka eksplozija teško mu je opekla lice. Hitna pomoć odvela ga je u KBC Zagreb gdje su ga zadržali na obradi.

Na splitskom području su vatrometi, petarde i razna priručna eksplozivna sredstava lakše ozlijedila dva mladića. U Dom zdravlja u Makarskoj je oko 23 sata došao dječak (12) kojem je petarda opekla šaku. Identičnu je ozljedu zadobio i Ivan P. (21), kojem su jutros oko 3 sata ozljedu sanirali u Sinjskom Domu zdravlja.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ivič 04.01.2012.

    gledam susjeda sahrani punicu dva dana prije apuca ko sretan debil jedan radi u ausrtriji i misli da je frajer jer malom od 8 godina daje petarde da glumi pred djecom!Čovjek je u 50g šteta šta takvi nisu umjesto nas po 5g bili na ratištu!

  • Njonjo i Anemični 03.01.2012.

    pa baš čudno da se to desilo Romima stvarno čudno!!!!!!!!

  • bambini580 02.01.2012.

    mome su susjedu stavili petardu u poštanski sandučić i eksplodirala je.raznila je cijeli sandučić,on se dere,a oni se smiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare